Виа Тенис Стар

В този клуб се допускат само резервации направени за не повече от две седмици напред!

От 01.07.2018 ТК”Виа Тенис Стар” няма да работи с Мултиспорт карти!

 

Тенисът е спорт за Вас, за нас, за децата ни, за цял живот. Ела те при нас да ви запознаем с играта, както ние я разбираме!

Разполагаме с 4 клей корта покрити с 2 модерни отоплени тенис балона.

Нашият екип:

Ние, треньорите, станахме професионалисти, защото искахме всичко като децата, забавлявахме се като тях и станахме големи като мечтите си. Ние се свързахме със сродни души и създадохме екип.  Затова днес  сме по-силни от вчера. Затова днес ви подаваме щедро ръка, защото имаме много знания, опит, успехи.
 

Какво предлагаме

Детски тенис:

Предлагаме една игра, която забавлява и амбицира  децата да станат големи. Подобрява здравето им,  развива двигателната им култура, създава
 нови приятелства.

Тенис за юноши:

Предлагаме една игра, която дава решение на дилемата: компютъра или спорта, апатията или амбицията за успех, играта навън или телевизията вкъщи.

Състезателен тенис:

Предлагаме един спорт, който те свързва със света и хората, с успеха на професионалистите. Спорт, който учи на труд и отговорност по време на състезателни игри.

Любителски тенис:

Предлагаме един спорт, който връща младостта и удоволствието от играта. Щастлив е този, който не работи, а се забавлява с приятели, отвлича се от еднообразието на делника.
Резервирай