Черно-море Елит, Варна

Tенис кортовете „Черно море-Елит” се намират в Морската градина на гр. Варна, в непосредствена близост до Летния театър и Детския кът. Тенис базата разполага с 5 червени корта (шамот) и тенис-стена. Кортовете имат осветление за по-късните часове. През зимния сезон три от кортовете са покрити със съоръжение тип „балон”, което осигурява целогодишната им експлоатация. Балонът е осветен и в него се поддържа подходяща за игра температура.

Клубната база разполага с бани, съблекални с душове, спортно възстановителен център, в който се предлагат фитнес, сауна и масажи. В тенис базата се намират снек-бар „Елит”, открит летен бар и стая за почивка, лекции, прожекции и тактически анализи за състезатели. Помещенията са снабдени с климатична, отоплителна и венти-лационна инсталация. В този си вид базата е много удобна за провеждане на състезания и тренировъчни и предсъстезателни лагери.
Изисква се всички клиенти да имат подходяща маратонка за клей корт при влизането си на корта!

Важно!Ако клиентът направи резервация и впоследствие се откаже да ползва корта, клиентът има право да я анулира в срок до 24 часа преди нейното начало, в противен случай се задължава да заплати корта, според часовият диапазон!

Резарвации направени от 7:00 часа, 8:00 часа, 22:00 часа и 23:00 часа с карти Мултиспорт не се допускат!

Резервирай