“ MG Tennis Club ” Заимов

MG Tennis Club се намира в сърцето на София, сред пищната зеленина на парк „Заимов“, и предлага висококачествено спортно съоръжение - 3 закрити корта с винилово покритие и настилка Green set comfort и 2 открити корта с червена шамотна настилка.

Всеки ден, от 7.00 до 22.00 ч, нашият комплекс предлага модерно градско пространство с уникален дизайн – съчетание на зелена паркова среда и тенис кортове от най-висок клас.

Положителните спортни емоции продължават на покрития външен бар - с видимост към червените кортове в комплекса. Освежителните напитки и уединението в сърцето на града ще ви вдъхновят за нови тенис приключения.

За първи път в България, MG Tennis Club предлага изключителното качество и удобство на водещия световен производител GreenSet - акрилната настилка GreenSet Comfort върху трите закрити корта.

Настилката GreenSet Comfort е подходяща за всякакъв тип играчи и стилове на игра. Различните ѝ слоеве поемат натоварването от гърба и ставите на тенисистите, за да им осигурят максимален комфорт и безопасност при игра.

Всеки късно отказан час в рамките на деня се заплаща!

 

Резервирай