Децата обичат лятото в BAROCCOSPORT

Децата обичат лятото в BAROCCOSPORT

Лятната ваканция е очаквана не само заради веселите дни на слънце и без уроци, но и защото децата разполагат с повече време за любимите си занимания и за спортуване на открито с приятели. Това е причината за популярността на детските спортни лагери. Разбира се, за децата най-важни са треньорите, с които изкарват по-голямата част от времето. А когато те са обичани и познати, всички очакват с нетърпение началото на спортните дни. Радослава Радева ще бъде за поредна година главен треньор за заниманията по тенис, а Момчил Иванов ще бъде главен треньор по футбол.

Какво се случва?

Детската лятна академия BAROCCOSPORT освен тенис включва различни други спортове - футбол, тенис на корт, плажен волейбол и плажен тенис, баскетбол, бадминтон, подвижни игри, открит басейн. Извън спортните занимания детската лятна академия BAROCCOSPORT предлага богат избор от забавни и тихи игри, лекции с различна тематика, обучение за мотивация и изграждане на лидерски умения, разбира се и здравословно хранене.

Различните видове спорт освен разнообразие, са и полезният елемент - по този начин децата могат да тестват различните активности и да изберат тази, която им допада най-много и се чувстват добри в нея. Това увеличава вероятността да продължат да се занимават с конкретния спорт през останалото време на годината. А такъв шанс не се среща често, особено сред столичните детски спортни лагери. От академията споделят: “Ние знаем, че децата са различни и затова сме подготвили различни спортове и право на избор за всяко дете.” Различните занимания и активности дават възможност за създаването на нови приятели, за дни, пълни с приключения.

Каква е програмата?

Всеки ден в детската лятна академия BAROCCOSPORT започва в 8 ч. сутринта и до вечерта е изпълнен с постоянни различни активности, игри, спортуване и приятелски забавления.

8:00 - събиране и записване на децата за предстоящия ден

9:00 - закуска

9:30 - утринна гимнастика и подвижни игри

10:00 - футбол, тенис на корт

12:00 - обяд

13:00 - активна почивка и забавни игри

14:30 - плажен волейбол, плажен тенис, баскетбол, бадминтон, басейн - откри

16:30 - следобедна закуска

17: 00 - 18:00 - свободно време и изпращане за деня

При достатъчно деца, програмата включва всяка седмица разходка-поход в планината.

Пакетна цена

1 седмица - 155 лв.

2 седмици - 280 лв.

3 седмици - 400 лв.

4 седмици - 500 лв

1 ден - 40 лв

3 дни - 105 лв

В цената са включени 3 хранения на ден - закуска, обяд и следобедна закуска. 

Детската лятна академия BAROCCOSPORT отваря врати на 13 юни и продължава до 2 септември 2022 г. Заниманията се провеждат в Студентски град на ул. “8 декември” №2. За подробна информация и записване: 0876777790, 0888858446, nikolaistaikov@abv.bg