Тенис и футбол в спортен комплекс “Свети Йоан”

Сезонът, начинът ни на живот, комфортът, разнообразието от услуги, локацията, удобното паркиране - можем дълго да изброяваме на кои критерии се опираме в избора на спортен комплекс в големия град. “Свети Йоан” в София е добър пример за такова място, където се предлагат любимите ни спортове - футбол и тенис - в максимално удобен формат.
 

Ситуиран  в уникално пространство, тихо и сгушено сред дърветата на Борисова градина - в двора на Софийска духовна семинария “Св. Йоан Рилски”, комплексът предлага едновременно добра локация и удобно паркиране в “зелена зона”. 

Удобството се крие и в целогодишната дейност на комплекса. През зимата на разположение са три покрити тенис корта с клей настилка, а през лятото откритите кортове са шест. Двете футболни игрища са с размери 20/40 метра и с висококачествена 60 милиметрова изкуствена тревна настилка. За тях е предвидено през 2023 година да бъдат покрити с метално-винилна конструкция, за да работят целогодишно.

На разположение на клиентите са и отделни съблекални - дамска и мъжка. Сред плановете за следващата година е и изграждането на автономна съблекалня със санитарен възел и към футболните игрища. Още нещо отличава “Свети Йоан” - след интензивна тренировка, може да разпуснете в сауната, която е рядка привилегия за подобни комплекси.

В спортен комплекс “Свети Йоан” удобен формат на тренировка може да изберат и децата, и възрастните. Помислете за възможността да организирате съвместна тренировка на цялото семейство. Или пък родители и деца могат да тренират по едно и също време, но с различни треньори. Индивидуалните занимания за деца и възрастни не са единственият вариант. Ако нямате с кого да тренирате, на разположение имате професионални спаринг партньори - трябва само да си запазите час.

Индивидуалните детски тренировки по тенис са поверени на треньорите Ясен Марков, Албена Стефанова и Росица Коцева. Те са главни действащи лица и в организацията на детските лагер школи по тенис. За уменията на малките футболисти се грижи треньорът Владислав Шумантов. А спаринг партньор или треньор за индивидуални занимания за възрастните може да изберете сред Георги Керемедчиев, Грета Стефанова, Петьо Димитров и Валентин Петров. Контактите им ще видите в края на статията.

Атмосферата на спортен комплекс “Свети Йоан” предлага приятно изкарване на времето дори и да не спортувате. Ако придружавате детето си или искате да удължите увлекателните разговори и след тренировката, или просто сте си организирали среща, може да изкарате приятни моменти с чаша топъл чай, кафе или приятен обяд в уютното кафене на комплекса.

Запазете сега своя час за тенис или футбол на: www.clickandplay.bg или се свържете с клуба за повече информация на тел: 0889 37 39 00

Адрес: гр. София, пл. “Велчова завера” 2

Детски лагер школи и индивидуални занимания:

Тенис треньори:

Ясен Марков – 0877781122

Албена Стефанова – 0876735803

Росица Коцева - 0888344777

 

Футбол треньори:

Владислав Шумантов – 0888510591

 

Индивидуални занимания и спаринг-партньори:

Тенис треньори:

Валентин Петров – 0888603484

Георги Керемедчиев – 0876669406

Георги Мирчев – 0889924251

Грета Стефанова - 0876735801

Петьо Димитров – 0877402523